Привет от екипа на Студентски център Colonel

Вече над 20 години нашият екип успешно помага на студенти от университети в страната и чужбина при разработването на дипломни работи /бакалавърски и магистърски тези/, курсови работи, реферати, казуси, есета, проекти, изпитни задания, доклади и дисертации.

С дългогодишния си опит и професионализъм, екипът на Colonel се превърна в една от утвърдените на пазара компании, която поставя на първо място индивидуалните потребности на клиента. За тази цел, всеки наш клиент получава индивидуална авторска разработка, съобразена със всички посочени изисквания и в срока за предаване на поръчаната тема.

Желаният резултат се постига след предоставянето на точно и ясно задание, посочване на конкретните изисквания за разработката, както и предоставянето на необходимото технологично време за нейното написване.

Екипът на Colonel разработва теми в почти всички научни области (с изключение на инженерните специалности).

Специализирани сме и в изготвянето на разработки на английски език за чуждестранни университети и за специалностите в България, които се преподават на чужд езика. Те се изготвят на изключително високо ниво и гарантират, че в авторовата разработка няма плагиатство.

Защо трябва да изберете COLONEL ?

  • Гарантираме за качествено и индивидуално разработена тема, защото подхождаме индивидуално към всеки клиент и разработваме темата специално за него, а не използваме готови материали от интернет.
  • Не публикуваме разработените теми в сайтове за готови разработки и не ги продаваме повторно.
  • Имаме капаците да се справим с разработването на темите в поставените от Вас срокове, стига те да са разумни.
  • Гарантираме за анонимност и конфиденциалност при покупката на разработен от нас текст.
  • Предлагаме гъвка политика по отношение на заплащането на поръчаната разработка. При поръчка на темата е достатъчно авансово плащане само на част от сумата, останалата част се плаща при предаване на разработката. Когато се разработката се предава на части, плащането също може да бъде на части.
  • За нашите редовни клиенти и при поръчка на повече от една разработка предлагаме индивидуални промоции.
  • За ваше улеснение, предлагаме и допълнителни услуги, като превод на текст, набор на текст, принтиране, копиране, сканиране, подвързване и др.

Студентски център Colonel предоставя БЕЗПЛАТНО:

  • Два броя разпечатване и подвързване със спирали при дипломна работа и записване на CD.
  • При разработване  на дипломна  работа БЕЗПЛАТНО  изготвя резюме, презентация на power point и отговор на въпросите от рецензията.
  • При разработване  на курсова работа, реферат, казус, есе или доклад  БЕЗПЛАТНО  коригира при нужда всички поставени забележки от преподавателя до одобряването на разработката.